Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: حساب یکپارچه مدارس مخصوص مدارس دولتی است و شامل مدارس غیر دولتی و غیر انتفاعی نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در  برنامه  رونمایی از حساب یکپارچه مدارس منصور مجاوری گفت: حساب یکپارچه مدارس بر اساس فعالیت‌های فوق برنامه مدارس، دانش آموزان مدارس که حدود ۱۵ و نیم میلیون هستند، و ۱۰۶ هزار مدرسه داریم که امیدواریم ۸۵ هزار مدرسه در مرحله اول تحت این حساب یکپارچه قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال جاری برای ۱۴ و نیم میلیون دانش آموز کد دانش آموزی تعریف شده است؛ و اگر، ولی دانش آموز بخواهد پرداختی صورت دهد یک کد شناسه دریافت می‌کند و مشخص است که به کدام حساب ریخته شده است. سامانه حساب داری و حساب یکپارچه به هم لینک شده و تمام فعالیت‌ها و پرداختی‌ها مشخص می‌شود. کلیه مدیران مدارس دولتی ملزم هستند از این سامانه استفاده کنند و دریافت هر گونه وجه نقد ممنوع است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: تا آخر آبان گزارش‌هایی از دریافت مبالغ در این سامانه به اولیا داده می‌شود. برای هر مدرسه یک حساب ۴۱۵ داریم؛ و هر گونه حسابی جز ۴۱۵ تخلف است. حساب یکپارچه مدارس مخصوص مدارس دولتی است و شامل مدارس غیر دولتی و غیر انتفاعی نمی‌شود. اولیا برای پرداخت هر وجهی یک کد دریافت می‌کنند و در این حساب ۴۱۵ مخصوص هر مدرسه واریز می‌شود و با استفاده از این کد وارد سامانه می‌شود و مدرسه و محل را مشخص می‌کنند و بعد از دریافت کد وارد پنل پرداختی می‌شوند که بعد از پرداخت دو رسید دریافت می‌کنند که مربوط به موضوع محل و مبلغ پرداخت است. در این سامانه برای والدین پنل در نظر گرفته شده که می‌توانند ریز پرداخت‌ها را مشاهده کنند.

مجاوری در ادامه اظهار داشت: مردم کد شناسه برای پرداخت‌ها از مدیران دریافت کنند. ۲۰ هزار مدرسه‌ای که از این سامانه استفاده نمی‌کنند مدارس عشایری و روستایی هستتد و در ۸۵ مدرسه دیگر سامانه حساب یکپارچه اجرایی می‌شود.

مشاور وزیر در ادامه گفت: ۵۰ هزار مدرسه در ۲۰ روز گذشته وارد سیستم حساب یکپارچه شدند و تا پایان آبان کل این ۸۵ هزار مدرسه باید به حساب یکپارچه بپیوندد. اگر مدرسه‌ای به این سیستم وارد نشود با آن‌ها برخود می‌شود. هیچ گونه جابه جایی پول در مدارس رخ نخواهد داد و پول هر مدرسه مخصوص به خود آن مدرسه است. اگر دانش آموزان بین سال به مدرسه‌ای دیگر بروند پولی که بابت برنامه‌های فوق برنامه پرداخته اند به آن‌ها برگشت داده می‌شود. این حساب مختص برنامه‌های فوق برنامه است. در پایان خرداد به یک تراز نهایی از مدارس خواهیم رسید که با اجرای این سامانه چه مقدار پول مردم داده اند. مبلغ منابع دولتی و غیر دولتی با سامانه یکپارچه مدارس مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس آموزش و پرورش مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۶۱۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • رای شورای رقابت درباره تغییر خودروی ثبت نامی در سامانه یکپارچه
  • مدارس چند شهر خوزستان سه‌شنبه غیرحضوری شد
  • فعالیت نوبت صبح مدارس ۶ شهر خوزستان غیر حضوری شد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه